Címsorok

Manta Systems NanoPlex forgalmazók lettünk
2020.08.10. - A mai naptól hivatalos magyarországi Manta Systems forgalmazók lettünk, így kínálatunkban megtalálhatók a gyártó NanoPlex ISP jel többszörözői. Az univerzális relé alapú ISP többszörözők lehetővé teszik, hogy a meglévő ISP programozó csatornáinak számát galvanikusan leválasztva megtöbbszörözze, így egy ISP programozó egyszerre több cél eszközt tud programozni...
NovaFlash forgalmazók lettünk
2020.06.16. - A mai naptól hivatalos magyarországi NovaFlash forgalmazók lettünk, így kínálatunkban megtalálható a gyártó HYDRA programozója.Novaflash Hydra az első E-ISP (Extended In-System Programming) technológiára épülő univerzális ipari programozó. Hydra gyártóüzemi felhasználásra lett tervezve, ami a termelékenység növelése érdekében 24/7 folyamatos munkamenetben is használható. Hydra képes egyszerre 1, 2 vagy 4 különböző cél hardvert programozni és kis méretének köszönhetően könnyen integrálható bármilyen gyártósorba pl. ATE vagy ICT/FCT használatával. A Hydra felépítése többféle kommun..
2020.05.18. - Pick Pack Pont kiszállítás ismét elérhető..
Xeltek programozó választék frissítés
2020.03.19 - A világ egyik vezető programozó gyártójának minden terméke megtalálható webshopunkban. A Xeltek programozók az alsó-közép kategóriától a csúcsminőségig, a kis és közepes gyártási kapacitást biztosító önálló ill. csoportos programozóktól az automatikus ipari programozókig az ipari igények minden szegmensét lefedik. Xeltek azon kevés gyártók közé tartozik amely egyetlen programozóval is több mint 100.000 féle chipet tud kezelni. Ha mindennapi munkájában fontos a megbízhatóság és a kiváló támogatás akkor nézze meg a gyártó termékeit. A speciális programozó robotokra kérjen ajánlatot!..
0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése
2020.03.12. - A mai naptól ideiglenesen szüneteltetjük a magyarországi címre történő postai csomagfeladást ill. kézbesítést és a Pick Pack Pont átvételt.  Visszavonásig helyette GLS szállítási mód választható. Köszönjük a megértést!..
0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése
2020.02.25 - A legújabb MicroPython Pyboard D fejlesztőlap és kapcsolódó adapterei is raktárról vásárolhatók meg. Az előző Pyboard v1.1-hez képest a számos különbség között pl. gyorsabbb processzor, nagyobb ram, bővített tárhely, több elérhető GPIO ill. beépített Wifi/Bluetooth található. ..
2019.07.29. - A mai naptól hivatalos magyarországi Pulsar Laboratories forgalmazók lettünk, így raktárról érhető el a gyártó DIY, nyílt forrású, olcsó, digitális funkcó generátora...
0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése
2019.02.02. - A mai naptól hivatalos magyarországi MAKERbuino forgalmazók lettünk. A MAKERbuino egy oktatási célra is használható, Arduino alapú, DIY (csináld magad) játék konzol. Ez az eszköz egy nyílt forrású kézi konzol ami saját magadnak építhetsz meg. Emellett a MAKERbuino egy játék konzol formába ágyazott oktató eszköz, aminek a célja a felfedezés iránti vágy ösztönzése szórakoztató és érdekes módon...
0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése

2017.09.22. - Raspberry Pi alapú fejlesztő lapok és robot építő készletek a kínálatunkban. 

Az AlphaBot robot építő készlet Raspberry Pi 3 Model B-hez lett kifejlesztve, ami számos funkciót pl. vonalkövetés, akadály elkerülés, Bluetooth/infravörös/WiFi távvezérlés, video megfigyelés, stb támogat. A moduláris felépítésének köszönhetően könnyű összeszerelni. Nincs szükség külön kábelezésre, forrasztásra. Az összeszerelés után a gyártó által biztosított bemutató kódokkal akár rögtön kipróbálható. A Raspberry Pi nyitott erőforrásainak és a robot moduláris felépítésének köszönhetően a felhasználó megtanulhatja azt bővíteni, javítani és végül képes lehet egy saját fejlesztésű Raspberry Pi robotot építeni.

2017.09.20. - A mai naptól hivatalos magyarországi MicroPython forgalmazók lettünk. A gyártó olyan kompakt és erőteljes elektronikai fejlesztő lapokat gyárt amelyek MicroPython-t futtatnak, így a népszerű és más programozási nyelvekhez képest könnyen tanulható Python nyelvvel programozhatók. A MicroPython a Python (3.4 verzió) átírt verziója, hogy mikrokontrollereken is futtatható legyen. Ami nagyon sok optimalizációt tartalmaz, hogy hatékonyan működhessen és kis RAM mennyiséget igényeljen.

Az EE-COPY szoftvere frissült. A legújabb 1.5 szoftver verzióval lehetővé vált különböző típusú 24C EEPROM-ok közötti másolás is. 24C02/04/08/16 átmásolható 24C32 vagy annál nagyobb (24C1024-ig) 24C típusú EEPROM-ra is. 1.4 verzióban található LCD háttér kikapcsolás bug szintén javítva lett. 

Aki korábban régebbi verzióval vásárolta meg a készüléket, kérje tőlünk az ingyenes frissítést!

0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése

2017.06.25. - A mai naptól hivatalos magyarországi System General (SG) forgalmazók lettünk. A gyártó programozói kifejezetten professzionális, ipari felhasználásra készülnek. A manuális programozók közé tartozó, de kifejezetten nagy teljesítményű sokszorosítási feladatokra alkalmas T9100, T9200, T9800 mostantól megtalálható kínálatunkban.

SG-t 1983-ban alapították IC programozással kapcsolatos tevékenységre. A cég jelenleg két stratégiai üzletággal rendelkezik: Félvezetők és Programozó berendezések. Mindkét egység különálló kutatás fejlesztés, gyártás, értékesítés, technikai támogatás részlegekkel rendelkezik. Az SG székhelye Tajvanon, Tajpejben található, de rendelkezik fiókirodákkal az USA-ban és Kínában is. 

0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése

2017.03.03. - Március és április hónapban számos terméket kínálunk kedvezményes áron. Az akciós termékek kínálata folyamatosan változni fog. Több olyan is lesz, ami csak néhány napig lesz elérhető csökkentett áron, így érdemes időközönként visszalátogatni.   

0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése

2017.02.12. - Az elmúlt napokban többféle új programozó is került a kínálatunkba. Így mostantól a Cypress MiniProg1, Microsemi FlashPro5 és Micronas HALL szonzor programozó is raktárról vásárolható meg.

0 cikk hozzászólások - hozzászólások megtekintése
Tételek 1 től 14 / 91 (7 összes)