Új CHIP QUIK forrasztó paszta

Raktárról megvásárolható a Chip Quik® új típusú két komponensű forrasztó pasztája, mely Chip Quik® Two Part Mix márkanév alatt kapható.

A termék két komponense, a folyasztó és az ón por két különálló zacskóban található, melyeket csak a felhasználás előtt kell összekeverni. Általában amikor a forrasztó paszta összekeverésre kerül, a folyasztószer azonnal reakcióba lép az ón porral és megkezdődik az ón oxid rétegének eltávolítása, de a keverék élettartam rövid. A két alkotórész különválasztásával a Chip Quik® forrasztópasztáknak az eltarthatósága legalább 2 év még hűtés nélkül is.

Amikor szükség van az összekevert pasztára, a két részt elválasztó lezárás préseléssel átszakítható és a zacskón belül elvégezhető a keverés. A tökéletes keveredés érdekében általában 2-3 perc szükséges. A zacskó sarkának kivágása után a szükséges mennyiségű paszta felhasználható, a maradék ragasztó szalaggal visszazárható. Ezzel a megoldással a Chip Quik®  tudja biztosítani a legfrissebb forrasztó pasztát a világon. 

Közölte Epromirok.hu


Ehhez a cikkhez kapcsolódó termékek

CHIP QUIK Forrasztó paszta 2 komponensű

CHIP QUIK Forrasztó paszta 2 komponensű

CHIP QUIK SMDLTLFP15T4 két komponensű forrasztó paszta Sn42/Bi57.6/Ag0.4 Alacsony hőmérsékletű 1..

6.500 Ft

0 hozzászólás ehhez "Új CHIP QUIK forrasztó paszta"

Szólj hozzá

Neved:
 
Hozzászólásod:
Megj.: HTML nem kerül fordításra!